Uw opmerkingen zijn heel belangerijk voor ons. Hier vind u enkele getuigenissen van onze klanten:

“Wij danken u voor de verkoop die u zojuist namens ons in Louvain-la-Neuve hebt voltooid. In tegenstelling tot het uiterlijk was je missie niet gemakkelijk. U bent erin geslaagd om het succesvol te sluiten dankzij uw bijzonder ontwikkelde commerciële betekenis. Tijdens uw toespraak heeft u ook blijk gegeven van grote beleefdheid en diplomatiek inzicht.”
Philippe Schuchewytsch
 
Postdatum: 24 January 2018
Geplaatst door: Philippe Schuchewytsch
Eigenaar verkoper, Louvain-la-Neuve
“Ik heb je contactgegevens ontvangen van een buurman die heel blij is met je diensten.
Eerder had ik agentschappen gebruikt waarvan bekend is dat ze mijn prachtige boerderij in Waterloo verkopen, zonder succes gedurende een periode van 1 jaar!
Het eerste contact met u was uitstekend, ik werd onmiddellijk in vertrouwen gesteld door uw professionaliteit, uw advies en de voorbereiding van het zeer zorgvuldige dossier (noodzakelijke documenten en prachtige professionele foto's)
U hebt me altijd op de hoogte gehouden van bezoeken (door uzelf gemaakt), zelfs op zondag op verzoek van de klanten .....

Het meest bijzondere is dat je het anderhalve maand voor een hoge prijs hebt verkocht!
Ik wilde je ook bedanken voor onze contacten altijd heel aangenaam.”
 
Postdatum: 17 October 2017
Geplaatst door: Mr Verbruggen
"Bedankt, Jacques, dat je ons zoveel hebt geholpen bij de verkoop van ons Rixensart-land.
Omdat we niet op uw plek woonden, hebben we uw regelmatige aanwezigheid in het veld bijzonder gewaardeerd, uw beschikbaarheid om oplossingen voor de problemen te vinden, het beheer van de relaties met de gemeentelijke administratie enz.
De hele familie dank je! "
 
Postdatum: 14 February 2017
Geplaatst door: Alessandro Carola
".. We hadden naar schatting geschat op 320.000 € gezien de toestand van de muren en plafonds, en we hebben het uiteindelijk verkocht aan 380.000 € dankzij de renovatie en ook aan jullie goede diensten! Ik maak van de gelegenheid gebruik om je nogmaals te bedanken en te vertellen hoeveel ik je professionalisme waardeerde ... "
 
Postdatum: 11 June 2016
Geplaatst door: Francine Joncker
Zeer tevreden over de diensten van Mr. Theate. Zijn ervaring en professionaliteit zijn zeer behulpzaam geweest bij de verkoop van mijn appartement. Het feit dat ik slechts één gesprekspartner had die het bestand onder de knie had en altijd reactief en beschikbaar was, was zeer nuttig.
 
Postdatum: 10 June 2016
Geplaatst door: Stéphane Joncker
H. Boulenger 49

<< Begin Vorige 1 Volgende Laatste >>

Pagina 1 van 1


Stuur een getuigenis
* velden zijn verplicht.